Lassan de biztosan kiforr a Törley
Olykor elképzelésünk sincs arról, hogy mennyi munka és szakértelem van egy kivételes italban, amit éppen a szánkhoz emelünk. Az emberek többsége csak annyit tart számon, hogy egy bizonyos terméknek milyen íze van. Ha az megfelel az elvárásainak, akkor máskor is megveszi. Nézzünk kicsit a dolgok mélyére a Törley esetében!
Ez egy rendkívül nagy népszerűségnek örvendő különleges készítmény, ami megérdemli, hogy becsüljék. Egészen az 1880-as évek elejére megy vissza a készítésének, pontosabban létrehozásának időszaka. Törley József hosszú időt szánt arra, hogy sikerüljön Magyarországon megfelelő helyszínt találnia minden szempontból. Első ezek között a kiváló termőtalaj, ahol aztán a minőségi alapanyag megterem.
Ezt követően olyan pincékre volt szükség, ahol az adottságok és a mikroklíma tökéletes. Szerencsére, hazánk minden ilyen helyszínt biztosított, így aztán kezdetét vehette a kemény munka, aminek eredményeképpen a Törley pezsgő végül világhírű lett. Ha eddig még nem tettük volna, akkor kóstoljuk meg bátran és élvezzük a csodálatos ízeket!