árpád pálinka

Az Árpád pálinka hungarikumnak számít

Magyarország híres a kultúrájáról, a történelméről és természetesen az italairól. Az Árpád pálinka kétségtelenül hazánk büszkeségei közé tartozik. A karaktere és az ízvilága mélyen összefonódik a magyar kultúrával. A válogatott, érlelt gyümölcsökből előállított cefre erjesztését követően a lepárlásra kerül sor, aminek során az ízanyagok és az illatok koncentrálódnak.

A készítésekor különös gondot fordítanak a párlásra annak érdekében, hogy az eredményül kapott nedű jól tükrözze a gyümölcsök gazdagságát. Az Árpád pálinka tiszta, lágy, mégis intenzív, az illata pedig friss.

Tökéletesen megfelel bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, esküvőről vagy egyszerű baráti összejövetelről. Egy-egy palackban nemcsak az ízek és illatok kavalkádja rejlik, hanem egy nemzet hagyományai és értékei is.

A z alma, a szilva és a barack mellett, akár kökényből készült variációt is fellelhet az üzletek polcain. Az Árpád pálinka igazi kincs a szeszesitalok szerelmeseinek körében. Ha még eddig nem kóstolta, akkor próbálja ki mihamarabb!

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás