Gesztenyeliszt finom süteményekbe

Gesztenyeliszt
Gesztenyeliszt

A gabonafélék tiltólistán vannak a paleolit diétában, így más megoldások után kell nézni, ha egy finom süteményt, esetleg kenyeret szeretnénk készíteni. Sokan nem is tudják elképzelni az életet a jól megszokott lisztek nélkül, de bizony a lehetőségek tárháza egyre nagyobb. Finom gesztenyeliszt használata a paleolit ételekbe, amelynek a segítségével nem kell a legfinomabb süteményeknek sem búcsút inteni. A régi, rossz szokások már bele vannak évődve a tudatunkba és ezektől szabadulni nem egyszerű, azonban érdemes megpróbálni. A gesztenyeliszt vagy a lenmagliszt használata nem különbözik a gabonából készült lisztek használatától és magunk is meg fogunk lepődni, hogy milyen finomságokról beszélünk. Különböző betegségek felbukkanását egyre többen tulajdonítják az egészségtelen táplálkozásnak és a legtöbb esetben valóban a káros szénhidrátok és cukrok a ludasok a dologban. Miért kellene megvárni, amíg komolyabb problémákkal kell majd szembenéznünk, hiszen a változtatás lehetősége mindenkinek a kezében van.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás