Gyorsan elkészül a pizza a rozsdamentes tepsiben
Aki havonta legalább kétszer süt pizzát otthon, annak ehhez a feladathoz külön eszközökre van szüksége. A helyesen megválasztott rozsdamentes tepsi segít megmenteni a háziasszonyokat a sütés során gyakran felmerülő problémáktól és nagyban megkönnyíti az elkészítést, meg a tálalást.
Az edenyshop.hu honlapon bárki megtudhatja, melyik anyag képes a legjobban megbirkózni a pizza sütésével, szükséges-e tapadásgátló bevonat és mekkora legyen a rozsdamentes tepsi oldalainak magassága. Az itt olvasható tippek nemcsak a kezdő háziasszonyoknak hasznosak, hanem azoknak is, akik már régóta készítik az olasz konyha nagy kedvencét.
A pizza készítésére szolgáló edények a rozsdamentes acélon kívül, készülhetnek még öntöttvasból, alumíniumból és kerámiából is. A tapadásmentes alumíniumformák minden modern sütőhöz alkalmasak. De a gáztűzhelyek, különösen a régebbi modellek esetében, jobb, ha a biztonságra játszunk és további védelmet használunk a vastagabb rozsdamentes tepsi formájában, ami könnyű, praktikus és gyorsan felmelegszik.