Vegán csoki mesterséges adalékok nélkül
A növényevő életmódot folytatók nem fogyasztanak állati eredetű termékeket. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az étrendjük monoton és kizárólag zöldségekből, gyümölcsökből áll. A menü számos lehetőséget kínál, amiben a vegán csoki és más édességek is helyet kapnak. Ezek a desszertek csak természetes összetevőket tartalmaznak. A csokoládé receptje nem tartalmaz tejet, állati zsírt, glutént, mesterséges ízeket és káros adalékanyagokat.
A vegán csoki fogyasztásának előnye a hagyományos édességhez képest azoknak az összetevőknek köszönhető, amiből készült. Melyek ezek? A gyártásához felhasznált kakaóvaj telített zsírsavakat, továbbá Omega-9 és Omega-6, K- és E-vitaminokat tartalmaz.
A kakaó antioxidánsokban és aminosavakban gazdag, ami kiváló antidepresszánssá teszi. A táplálékkiegészítőként használt diófélékben és gyümölcsökben vitaminok, ásványi anyagok vannak, amelyek szükségesek az egészséges szervezethez és a normális anyagcseréhez. A vegán csoki elősegíti az agy és a szív jó működését, de szabályozza a vércukorszintet is.