zománcos edények

Zománcos edények sima felülettel

A zománcozott berendezések újrahasznosíthatók, ráadásul a legfenntarthatóbbak a konyhai felszerelések közül. A zománcos edények az energiafogyasztás csökkentésében is segítenek, ráadásul a felület energiaátvitele egyenletes és gyors, így a főzési idő rövid, ízvesztés nélkül. A zománcos edények teljesítménye jobb, mint a hagyományos lábasoké, és ezek tökéletesek pároláshoz és főzéshez egyaránt.

Az ilyen típusú fazekak nemcsak az alapanyagok veleszületett szilárdsága vagy az egyedülálló gyártási technikák miatt tartósak, de a minőségüket tekintve is időtállóak. Színeik nem fakulnak ki, mivel ellenállnak az UV fénynek. Ezek ideálisak a maradékok hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tárolására is.

Ellenállnak az élelmiszersavaknak, valamint nem okoznak allergiát, így hosszabb ideig frissen tarthatja az ételeit és egészségesebben élhet. Sima felületüknek köszönhetően a zománcos edények könnyen tisztíthatók, tapadásmentesek és természetesen antibakteriálisak, így sok karbantartási időre nem kell számtani, aminek biztosan mindenki örülni fog.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás